OPINIE


Zapraszamy do kliknięcia w poniższe linki, aby zobaczyć więcej opinii (ponad 250 opinii).

 Problem z biodrem od długiego czasu. Kilku lekarzy po drodze i zero konkretów. I trafiłem do tego lekarza. Jestem bardzo szczęśliwy, bo w końcu mam skuteczne leczenie. Dokładnie bada, zbiera spory wywiad. Bardzo dziękuję za pomoc w walce z bólem."

Piotr01.2020r.www.mp.pl - 55 opinii

 Wspaniały lekarz! Po raz pierwszy od dawna miałam wrażenie, ze moje problemy zdrowotne nie zostały zbagatelizowane. Pan Doktor każdego traktuje z należytą uwagą. Oby więcej takich lekarzy! Stanowczo polecam - wdzięczna pacjentka J. H."

Pacjentka Janina H.12.11.2019r.www.znanylekarz.pl - 20 opinii
     

 Skandal !! To nie jest dobry lekarz... to BARDZO DOBRY lekarz. Konkretny, kompetentny, bez nawijania makaronu na uszy. Ciekawostka - to jedyny lekarz spośród 846 w promieniu 120km (analizując miasta powiatowe), do którego w kilka minut umówimy wizytę online. Jednym kliknięciem widzimy cały kalendarz z wolnymi terminami, i wybieramy ten dogodny. Rzecz naprawdę wygodna i niespotykana - nie każdemu (a raczej garstce) jak widać chce się prowadzić terminarz i wychodzić naprzeciw nowym technologiom. Dodatkowo Pan Karol oferuje teleporady, w pełnym zakresie. W gabinecie zapłacimy kartą. Na koniec - w przypadku nasilenia dolegliwości bólowych nie ma problemu z wizytą bez zwłoki i wykonaniem zastrzyków."

P K09.2020r.www.google.com - 22 opinie - prywatny gabinet w Ełku
     

 Jestem bardzo wdzięczna p. dr Buszowi za skuteczne wyleczenie mojej długotrwałej dokuczliwej dolegliwości - łokieć tenisisty. Dziękuję i polecam tego doskonałego ortopedę."

Malwina15.11.2018r.www.panoramafirm.pl - 40 opinii
     

 Lekarz godny polecenia, zawsze profesjonalnie i rzetelnie udziela porady. Cierpliwie wysłuchał, trafnie postawił diagnozę i bardzo dokładnie wytłumaczył przebieg dalszego leczenia."

Emilia Bujnowska23.10.2019r.www.facebook.com - 12 opinii

 Bardzo dobry lekarz. Uratował mi rękę !!! Jako jedyny dawał nadzieję na poprawę. Panie Doktorze bardzo dziękuję za powrót do normalnego życia !"

Dominika13.08.2018r.www.pkt.pl - 18 opinii
     

 Wspaniały lekarz. Byłam u wielu specjalistów, ale tylko Pan Doktor rzeczowo i zrozumiale wytłumaczył mi, na czym polega moja choroba. Kompetentny, dociekliwy, sympatyczny profesjonalista."

Wdzięczna pacjentka23.01.2020r.www.biznesfinder.pl - 33 opinie
     

 Do doktora Busz trafiłem po urazie łokcia. Był aż czarny i strasznie bolał. Wszyscy mnie odsyłali z przychodni. Ten lekarz mnie przyjął bez kolejki i wszystko pobadał, wyjaśnił. Leczenie było długie, tak jak mówił, ale teraz wszystko z łokciem jest OK. Jestem bardzo wdzięczny temu ortopedzie. Oby więcej takich było ludzi."

Łukasz06.12.2019r.www.rankinglekarzy.pl - 5 opinii
     

 Lekarz skrupulatny, dociekliwy i skutecznie leczy. Wszytko wyjaśni i doradzi. Polecam dr Busz"

Stefan Prostki28.10.2019r.www.aleo.com - 6 opinii
     

 Pan doktor jest świetny. Ładnie poskładał mi rękę po moim wypadku. Dba o swoich pacjentów, wyjaśni, poprawił gips . Ma kolejki, ale na pilne zawsze mnie przyjął."

Nikola LOL14.01.2020r.www.kcp.pl - 5 opinii
     

 Wyrazy podziękowania lekarzowi Karolowi Buszowi z poradni urazowo ortopedycznej przy szpitalu Olecku za leczenie,ogromne zaangażowanie i charyzmę w moim powrocie do zdrowia .Mając 71 lat dzięki leczeniu doktora przechodzę codziennie po 5 km.Rozniez składam podziękowania Pani pielęgniarce Borowik za pomoc w zabiegach i ogromne zaangażowanie w pomocy pacjentom."

Janina Jelska11.2019r.www.google.com - 6 opinii - Szpital w Olecku
     

 Leczyłem u doktora chory bark. Dokładnie zbadał. Wyjaśnił na szkielecie co jest problemem. Dał leki, rehabilitację i pokazał dokładnie co ćwiczyć. O wszytko mogłem zapytać. Po miesiącu mam zdrową rękę, już nie boli. Wróciłem do pracy."

Krystian Ol.dolekarzy.pl - 17 opinii
     

 Niesamowicie dokładny lekarz. Fachowiec w każdym calu. Ma tzw. nosa, wie, gdzie szukać, żeby znaleźć. Dziękuję mu za trafna diagnozę i uśmierzenie bólu, z którym żyłem 7 lat."

Krzysztof23.01.2020r.www.abczdrowie.pl - 7 opinii
     

 Byłam z córeczką u doktora z powodu złamania nogi leczonego w Anglii od zimy. Za granicą lekarze twierdzili, że noga się zrośnie, a ja widziałam, że noga coraz bardziej się krzywi. Pan doktor od razu się nami zajął, dał skierowanie na prześwietlenie. Potwierdziło się, że noga się na zrasta. Doktor Busz, skierował mnie do szpital, ustalił przyjęcie i szybko zoperowano córkę. Dziękuję."

Monika07.2020r.www.mp.pl - 55 opinii

 Chociaż w takiej formie mogę podziękować za leczenie u doktora. Trudno się dostać do ortopedy, ale warto poczekać na tego lekarza."

Emil25.10.2018r.www.lokmed.pl - 12 opinii
     
I BUILT MY SITE FOR FREE USING